Sådan fungerer et klassisk boligsalg her

Ingen boligsalg er ens, dog en del ens parametre, som alle boligsælgere kommer igennem.

Her kan du få et overblik over hvordan et boligsalg forløber, når du sælger din bolig gennem os. Vi har prøvet at konkretisere faserne, så de er så overskuelige som muligt.

Vi ved godt at der kan gå rigtig mange år mellem du skal sælge din bolig og skal flytte i nyt. Derfor gør vi os altid umage med at klæde dig på i hvad der skal ske hvor, hvornår og hvorfor - det er din sikkerhed for et godt forløb og at du kan komme videre.

Sådan finder vi de rigtige købere til din bolig.

Når du vælger at lade os hjælpe dig med at sælge din bolig, og alt er klar til at gå i markedet (formidlingsaftalen er underskrevet, der er taget foto, udarbejdet tilstands- og elrapport, samt energimærkning) bruger vi altid vores køberkartotek for at se om der er et match.

Din bolig bliver nu synlig på hjemmesiden her og automatisk også på boligsiden.
I en klassisk boligpræsentation med billeder, plantegning, beskrivelse af boligen, samt div. dokumenter (tilstandsrapport, energimærke og elrapport).

Vurdere vi at boligen skal ud til flere, aftaler vi med dig hvilke marketingtiltag der skal til.
Sådanne tiltag kan være både annoncer i Roskilde avis og på vores sociale medier (facebook og Instagram).

Et trygt boligsalg

Når du sætter til salg igennem HENSRIK vil du blive rådgivet, vejledt hele vejen og bliver orienteret løbende efter fremvisninger, med tilbagemeldinger fra interesserede købere.

Du vil blive rådgivet til din situation og også til ikke at sælge, hvis timingen ikke er rigtig.
Du vil helt fra start sat grundigt ind i, hvad vi tager os af i det forskellige faser og situationer og hvilke ting vi har brug for din hjælp til. 

Her vil du opleve faglig rådgivning og erfaring som omdrejningspunkt, både når du taler med en ejendomsmægler og personer fra vores administrative team.

Flere af vore kunder har købt eller solgt gennem os før eller er blevet anbefalet (at kontakte) os af andre. 

Det er din bedste sikkerhed for en god oplevelse. 

Her kan du få et overblik over, hvordan du kan forvente forløbet med at sælge din bolig her hos os, kommer til at være.

Skal du sælge din bolig?

Bor du i Roskilde eller omegn?

Siden efteråret 2009 har vi hjulpet boligejere med at sælge deres bolig. 

Vores TIL SALG og SOLGT skilte er derfor i årenes løb blevet sat i hække og indkørsler i Lejre, Hvalsø, Osted, Viby, Gadstrup, Snoldelev, Tjæreby,Darup, Vor Frue, Jyllinge, Gundsømagle, Ågerup, Veddelev, Trekroner, Vindinge, Svogerslev, Kattinge & Herslev.

Vi har gennem årene oparbejdet et godt kendskab til det lokale markedet, prisniveau, og ikke mindst hvordan vi tiltrækker de rigtige købere til netop dit område.

 

Sådan ser et klassisk boligsalg ud i steps

Første kontakt

Du ringer eller sender os en mail, hvis du gerne vil have en uforpligtende og gratis vurdering af din bolig.

Første besøg

Vi besøger dig, får boligens historie og bliver vist rundt, så vi får et så grundigt indtryk af din bolig.

Andet besøg

Vi mødes igen, denne gang typisk hos os. Her får du en vurdering af din boligs værdi og mulige optimering, dvs. måske forslag til forbedringer.

Strategi for dit boligsalg

Sammen gennemgår vi mulighederne og aftaler en strategi for netop din bolig.

Aftale om forløbet

Vil du sælge med det samme, sætte i stand først eller? Alt efter hvad du ønsker, laver vi en aftale om det videre forløb.

Rapporter og fotos

Tilstands og elrapport bestilles og der kommer en foto graf ud og tager billeder af din bolig, samt måler op til at kunne lave en plan tegning.

Fokus på købere

Vi gennemgår køberkartotek og opsøger mulige inter esserede.

Boligen er TIL SALG

Til salg skiltet opsættes. Din bolig præsenteres i annoncer i henhold til vores aftale.

Åbent hus

Vi holder åbent hus efter aftale med dig. Vi holder dig orienteret om de besøgende, deres situation og den feedback, vi får.

Salgs-perioden

Vi holder dig løbende orienteret om hvad der sker og du får tilbagemeldinger efter alle fremvisninger.

Der er en køber

Vi orienterer dig om køberens interesse og aftaler med dig, hvad der nu skal ske, så du altid er med i processen og har føling med situationen.

Efter salget

Vi følger processen til dørs med de involverede parter. Nøglerne afleveres til den nye ejer og vi gennemgår refusionsopgørelse.

Tillykke med salget!

Alle dokumenter er klar, og handelen er endeligt afsluttetTidligere sælger siger

Vi har netop solgt vores villa på Egernvænget i Svogerslev. Fra vi underskrev aftalen til handlen, var endelig, gik der blot 25 dage.

Vi valgte Anders Kastrup fra HENSRIK til at varetage salget, da vi havde tidligere mødt Anders i en købssituation i familien, og fandt at det var en mægler der kunne repræsentere os og vore værdier.

Igennem hele forløbet har vi oplevet effektiv håndtering af sagen samt god løbende information om processen og salget både fra Anders og fra Kasper på kontoret.

Huset blev i øvrigt solgt til prisen, og vi giver gerne Anders og Kasper de varmeste anbefalinger. 

//Peter

Vores rækkehus i Himmelev Have blev solgt på første fremvisning. Vi havde et godt indtryk af HENSRIK fra vores første møde, hvor vi lagde en fælles plan for salget.

Undervejs i forløbet var vi i god dialog med HENSRIK, og når vi havde spørgsmål, fik vi dem besvaret hurtigt og præcist.

At vi skulle sælge til den første interesserede køber, havde vi dog ikke turde drømme om. Godt og gedigent mæglerarbejde. Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger til HENSRIK.

//Celine og Morten

 

Ønsker du en vurdering af din bolig?

Så klik her