Sådan bliver du klar til at sælge din bolig

Det kan være et stort skridt at få taget beslutningen om at sætte sin bolig til salg. 

På baggrund af flere end 2.500 solgte boliger i Roskilde og omegn, kender vi efterhånden til de fleste spørgsmål, usikkerheder du som boligsælger kan sidde med inden den endelige beslutning kan træffes.

Det er helt normalt at have mange spørgsmål, før du tager en kontakt til en ejendomsmægler.

For at klæde dig godt på til et boligsalg og hvad det kræver af dig, har vi her samlet en masse god viden her på hjemmesiden, som du kan fordybe dig i.

Efter du har dykket ned i den måde vi gør tingene på, kan du stadig sidde med spørgsmål, som du altid er velkommen til at stille til os.

 

Ønsker du en salgsvurdering af din bolig klik herunder og lad os kontakte dig.

 

Book en salgsvurdering

 

 

Hvornår det rigtige tidspunkt er at sætte boligen til salg? Ét er sikkert, der bliver solgt boliger hele året rundt! En skrøne har floreret i en årrække, nemlig at det bedste tidspunkt at sætte til salg i er i påsken. Men mæglerbranchens statestik siger noget helt andet, nemlig at der sættes til salg og sælges boliger hver måned. I denne video vil Martin gøre dig klogere på hvilke overvejelser du bør gøre dig, for at finde det bedste tidspunkt for at sætte din bolig til salg.

Klik her og lad os kontakte dig

Sådan vurderer vi din ejendom

Der er mange faktorer, der spiller ind, når prisen på din bolig skal fastsættes. Beliggenheden er naturligvis meget afgørende både for værdien og interessen. 

  • Bor du på landet eller i byen? 
  • Er der udsigt? 
  • Hvordan med offentlig transport, skole og er der indkøbsmulighed i nærheden?

Andre faktorer, som vi bruger i en prissætning er bl.a. hvor stor er din bolig, hvad er standen, hvornår er den opført, hvad er der solgt i området og hvordan er efterspørgslen af netop jeres type bolig.

Ét er sikkert, det er summen af ejendommens egenskaber,  som sætter værdien på netop dit hjem.

Vi gør altid et grundigt forarbejde, efter du har bestilt en salgsvurdering. Derfor er vi altid forberedt så godt vi kan, inden vi kommer på besøg i din bolig. 

Når vi har været på besøg, har fået en rundvisning, har forstået jeres situation, tager vi tilbage på kontoret og præsenterer ejendommen for mæglerkollegerne for en sidste afstemning af pris.

Oftes mødes vi igen indenfor et par dage, til en gennemgang og præsentation af vores salgsoplæg.

Kontakt os og lad os tage en snak om din boligsituation.

 

Kontakt os her


En ejendomsmægler sælger boliger - og alt det omkring en bolighandel. Det er ikke bare det at komme og åbne døren og vise potentielle køber rundt.

Hos HENSRIK laver vi alt fra vurderinger, fremvisninger, købskontrakter, refusionsopgørelse mm. 

I denne video giver Martin et lidt mere detaljeret indblik i hvad du kan forvente, hvad vi som ejendomsmæglere, laver før under og efter din bolig er til salg.

Book en salgsvurdering

Gode råd før et salg?

Gode råd er gratis. Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler råd til dit boligsalg.

Sidder du stadig med spørgsmål til den viden vi har samlet her, eller informationen har skabt andre spørgsmål efterfølgende? Så kontakt os gerne HER

 Tidligere sælger siger

Vi har netop solgt vores villa på Egernvænget i Svogerslev. Fra vi underskrev aftalen til handlen, var endelig, gik der blot 25 dage.

Vi valgte Anders Kastrup fra HENSRIK til at varetage salget, da vi havde tidligere mødt Anders i en købssituation i familien, og fandt at det var en mægler der kunne repræsentere os og vore værdier.

Igennem hele forløbet har vi oplevet effektiv håndtering af sagen samt god løbende information om processen og salget både fra Anders og fra Kasper på kontoret.

Huset blev i øvrigt solgt til prisen, og vi giver gerne Anders og Kasper de varmeste anbefalinger. 

//Peter

Vores rækkehus i Himmelev Have blev solgt på første fremvisning. Vi havde et godt indtryk af HENSRIK fra vores første møde, hvor vi lagde en fælles plan for salget.

Undervejs i forløbet var vi i god dialog med HENSRIK, og når vi havde spørgsmål, fik vi dem besvaret hurtigt og præcist.

At vi skulle sælge til den første interesserede køber, havde vi dog ikke turde drømme om. Godt og gedigent mæglerarbejde. Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger til HENSRIK.

//Celine og Morten

 

 

"Vi er bevidste om, at det er dit hjem du lægger i hænderne på os. Måske endda dit halve liv, rammer om fødselsdage, grillaftener og minder, du aldrig glemmer.
Derfor gør vi os umage med at det bliver en tryg og god oplevelse af komme videre.

Vi kender boligmarkedet lokalt og kan rådgive dig om salget, men det er kun dig, der ved, hvornår det føles helt rigtigt i forhold til at vælge
den ejendomsmægler, der skal hjælpe dig videre!
"

Thomas Nielsen (Indehaver, Ejendomsmægler MDE)


Her giver Martin et overblik over, hvad det kræver af dig, når du har din bolig til salg.

Han gennemgår fra start til slut hvilke ting, som hviler på dig som boligejer i en salgsperiode.

Alle punkter der her i videoen nævnes, gennemgår vi grundigt sammen med dig inden din bolig kommer på markedet. På den måde er du godt forberedt til hvornår og hvordan du får løs dem.

Klik her og lad os kontakte dig

Hvad er din bolig værd?

Det er det helt store spørgsmål, når du står over for at skulle sælge din bolig.
Ét er prisen, noget andet er den værdi, dit hjem har for dig – den kan være svær at gøre op i kroner og øre.
Derfor kommer vi gerne ud til dig, får en rundvisning, hører om både forventninger og ønsker.

Kontakt os HER og lad os tage en snak om din situation.


Vi sælger faktisk alle typer af boliger i Roskilde og byerne rundt om.
Her har vi samlet et udvalg af hvad vi de sidste mange år har hjulpet med at skifte ejer.

Skal vi sælge din bolig?

Der sælges boliger omkring dig hver dag.

På Boligsiden.dk sammenlignes alle ejendomsmæglere i området.

Her kan du se statistik på hvor mange boliger de enkelte ejendomsmæglere sælger. Du kan klikke og se tallene her og sammenligne med de mæglere du kender fra byen.

Se statistikken lige her

 

Book en salgsvurdering