LEJLIGHED MED UDVIDET BADEVÆRELSE

KVARTERET:
Ejboparken er beliggende i gå- samt cykelafstand til Roskilde centrum. Ikke langt fra lejligheden finder du op til flere gode indkøbsmuligheder samt Roskilde station. Herudover nemme transportmuligheder, hvad enten det er via det offentlige med busstoppested få minutters gang hertil, eller det er tilkørslen på motorvejsnettet mod København.

EJENDOMMEN:
Ejboparken er en velfungerende ejerforening, hvor der de seneste år er sket meget fornyelse, hvor de seneste projekter bød på fornyelse af opgange med nye hoveddøre samt nye og udvidede altaner. Her er gode fællesarealer og nemme parkeringsforhold. Til lejligheden hører desuden privat kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Denne 3 værelses lejlighed er beliggende på øverste etage og byder på 78 kvm. Den er indrettet med en fin entré, der sammen med en fordelingsgang forbinder alle lejlighedens rum. Det hyggelige køkken er fra 2020 og indeholder masser af opbevaringsplads og gode løsninger så som ovn i arbejdshøjde. Køkkenet er fra IKEA og stilen kan derfor nemt ændres med andre fronter el.lign. hvis det ønskes. Billederne viser hvide fronter som forslag.
Som noget helt særligt - og måske den eneste i hele Ejboparken, har lejligheden fået udvidet badeværelset, så der er en reel brusenishe og plads til vaskemaskine. Samtidig er der lavet meget nyt vvs arbejde. Stuen er dejlig rummelig og fra denne er der udgang til lejlighedens vestvendte altan. Altanen er lukket, men ruderne kan skydes til siden, så man har en åben altan og anvendelsesmulighederne er derfor store. Lejligheden har to værelser, hvor der også her er tænkt praktiske løsninger med indbyggede senge, bedrollers og ekstra opbevaring.
Det skal også fremhæves er der i lejligheden er lavet nyt el overalt (2015).