199 KVM MODERNE HUS I KUNDBY

KVARTERET:
Kundby er en charmerende landsby lidt udenfor Holbæk. Landsbyen har en tæt fællesskabsånd, og de snoede gader bidrager til dens landlige charme. Kundby er også hjemsted for en anerkendt privat skole, kendt for høj kvalitetsundervisning og fokus på både faglig dygtighed og personlig udvikling. Lokalsamfundet nyder godt af en lokal brugs, der tilføjer praktisk bekvemmelighed til dagligdagen. Sammen med den velplejede landsbystemning og det moderne skoletilbud skaber dette Kundby som en attraktiv og livlig destination. Fra Kundby har man direkte buslinje til Holbæk og Kalundborg, imens at Holbæk og motorvejen nås på blot 10-15 minutter i bil.

BOLIGEN:
Her finder I, hvad der engang var, et typisk 60'er hus, men som har fået tilføjet en 1. sal i 1999 og en tilbygning i 2005 og er i dag slet ikke er til at kende. Huset er løbende opgraderet og fremstår i dag moderne og i god stand, med en praktisk indretning, som er ideel til alle slags familier.
Fra husets hoveddør træder I ind i entreen og fordelingsgang, hvorfra man tilgår husets 2 badeværelser, det ene fra 2020, herudover det store bryggers, med god plads til opbevaring, overtøj og vaskefaciliteter. Videre ind finder I husets store opholdsrum i direkte forbindelse til det moderne køkken og tilbygningen. Tilbygning byder både på mulighed for at have en ekstra stor stue, eller kan med sin skydedør også benyttes til værelse. Generelt er huset præget af store vinduespartier, som sørger for et godt lysindfald hele dagen lang. På 1. salen har I en repos og 3 værelser, hvoraf det ene er et større soveværelse med indbygget skabsvæg.

Udendørs er der en velanlagt indkørsel, med plads til 2 biler og på siden af huset har I et stort isoleret skur fra 2014, som er perfekt til opbevaring og diverse hobbyer. Have er anlagt med store flisearealer, som gør haven nem at holde og skaber flere gode terrassemiljøer, så man er sikret sol hele dagen. Bemærk at man blot 200 meter fra boligen finder skolens grønne arealer, som egner sig perfekt til boldspil og leg.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218

Lignende boliger til salg