NYERE 3-VÆRELSES MED 2 ALTANER

KVARTERET:
Midt i dette livlige og farverige område, hvor kreativiteten blomstrer kan du komme til bo. Der sker altid noget i Musicon, som huser forskellige museer, dans, musikoplevelser og et utal af andre kunstneriske udfoldelser. I centrum af det hele står den ikoniske, gule bygning, som åbner op til Ragnarock - Danmarks Rockmuseum. Foruden den kreative atmosfære er der heller ikke langt til hverdagens fornødenheder i form af indkøbsmuligheder, bussen og motorvejsnettet, som nås på under tre minutter i bil.

EJENDOMMEN:
Ejendommen stod færdig i 2019 og er i en stil, som pryder det kreative Musicon. I netop nummer 15 finder du ejerforeningens store fælles tagterrasse, som nemt nås med elevatoren. Der er gode parkeringsmuligheder lige i nærheden af ejendommen, hvor man kan holde ubegrænset med en Roskilde parkeringslicens.


LEJLIGHEDEN:
Inden døre fortsætter det tidssvarende udtryk, og I finder nemt plads til det hele i køkkenet, som byder på god skabsplads og integrerede hvidevarer. I åben forbindelse indrettes dagligstuen samt et spiseområde, og med et imponerende lysindfald fra karnappen og de sydvendte vinduer. Herfra har I tilmed 2 rummelige altaner, hvor der vil være sol det meste af dagen.

Derudover har I to gode soveværelser, hvoraf det ene har en fransk altan og det andet har direkte udgang, til den ene af altanerne. Både værelserne og opholdsrummet prydes af et elegant, lyst gulv med spil i. Endelig er der et nydeligt badeværelse med brus og rum til en vaskesøjle.

En lejlighed og fornemmelse, som skal opleves!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218