STUELEJLIGHED I TREKRONER MED 2 TERRASSER  

KVARTERET:
I kan se frem til en pragtfuld beliggenhed i Trekroner nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. Lejligheden ligger tæt på Trekroner Sø, og området byder også på et mangfoldigt dyreliv og grønne områder. Desuden finder I bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot 700 meter. Endelig får I nem adgang til motorvejen.

EJENDOMMEN:
Den toværelses lejlighed er placeret i stueetagen i en moderne ejendom fra 2020. Indenfor udfolder de 77 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. I kan glæde jer over fine parkeringsforhold med egen parkeringsplads. Tilmed er der en stor, fælles tagterrasse og tilmed er der et beboerhus med egen terrasse og mulighed for at leje et værelse til sine gæster.

LEJLIGHEDEN:
Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de store glaspartier, som både sikrer et pænt lysindfald og herfra har i adgang til en både øst- og sydvendt terrasse. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. Her er god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Fra entreen finder i soveværelset, med en stor indbygget skabsvæg og til den anden side badeværelset, som er udnyttet på bedste vis med en bruseniche, et væghængt toilet og plads til vaskesøjlen. Desuden har boligen ventilationsanlæg og gulvvarme overalt.
Praktisk og nem lejlighed, som skal opleves.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218