STORT OG GENNEMRENOVERET VED LEJRE VIG

KVARTERET:
Stilhed, klar stjernehimmel, store grønne arealer, 250 meter til fjorden, 1 km til skoven, 15 minutter til Roskilde C og 30 min til København. Så kort kan Lindenborg ved Gevninge beskrives. Ligger 10 km vest for Roskilde i et naturskønt, udpræget sommerhuskvarter, med en stor Rema 1000 kort herfra og 5 minutter til Holbækmotorvejen. I Gevninge, som kun ligger 1 km. fra huset, er der bl.a. både institutioner og skole.

EJENDOMMEN:
Dejligt fritidshus som er opført i 1970 men siden gennemgribende renoveret og tilbygget på en 802 kvm stor grund. Der er et samlet boligareal på 80 kvm, samt indbygget udestue på 28 kvm.+ højloftet og lys kælder på 38 kvm. Fritidshuset indeholder vindfang, bryggers med klinkegulve og vaskefaciliteter, moderniseret badeværelse med muret bruseniche og gulvvarme, lækkert opdateret køkken med masser af bordplads og i åben forbindelse med spisestue, som ubetinget er samlingspunktet. Her får I et alrum med lyse plankegulve og udgang til terrasse og have mod vest. Fra køkken/alrum er der en mindre mellemgang med få trin til lille repos med adgang til stort soveværelse (tidligere to), samt lys stue som er registreret som udestue med udgang til sydvendt solterrasse i træ. Begge rum er med plankegulve og loft til kip.

Ydermere får I også en meget anvendelig kælder på 38 kvm., der indeholder møblerbart område og to store disponible rum - begge med lyse plankegulve. Anvendeligheden er åbenlys til langt mere end opbevaring.
Til ejendommen hører desuden carport og en stor vestvendt have.

Flot moderniseret og lyst fritidshus med god plads og tæt afstand til skov, vand og indkøb.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218