CHARMERENDE OG EVENTYRAGTIGT SOMMERHUS NÆR LEJRE VIG

KVARTERET:
Tranehalsen nær Roskilde er kendetegnet ved rolige omgivelser, masser af natur og beliggende helt tæt på Lejre Vig og med 2 km. til skov, har I alle muligheder for at nyde den lette adgang til vandet eller en tur i skoven. I det nærliggende Gevninge finder i en stor Rema med stort udbud af dagligvarer. I bil tager det omkring 10 minutter til Roskilde, og med hurtig adgang til motorvejen, har I kun ca. 30min. til københavn. En virkelig dejlig beliggenhed som alle dage har været efterspurgt, hvad enten det har været som sommerhus eller til helårsbrug.

EJENDOMMEN:
Områdets idylliske beliggenhed understreges i og omkring dette fritidshus, som er et Trelleborghus som har ligget her siden 1966 på en 1.000 kvm. grund, som i dag fremstår som en dejlig lukket og fredelig have. Det græsbevoksede tag og slyngplanterne som har fået lov at omkranse huset, giver en eventyragtig stemning allerede i indkørslen. På bagsiden af huset finder I en stor træterrasse med kig over marker mod sydøst. Her ligger et lille anneks, som fint fungerer til gæsteovernatning i sommermånederne som supplement til de 60 velindrettede kvm. som huset indeholder.

Indenfor vil omdrejningspunktet være den hyggelige stue med et stort vinduesparti mod haven, De synlige bjælker og brændeovnen er med til at skabe et hyggeligt samlingspunkt året rundt.
Boligen er effektivt indrettet med et elegant og passende køkken med ovenlys og relevante hvidevarer. Herfra er åben forbindelse til stuen som er blevet udbygget og har et dejligt kig til terrasse og haven. De to værelser giver sovepladser til en lille familie, og endelig får I også et separat toilet suppleret af et brusebadeværelse med plads til vaskefaciliteter. 

Huset er med loft til kip, lyse trægulve og træværket er malet hvidt, der giver et lyst men meget hyggeligt og huleagtigt indemiljø, mens den store træterrasse der omfavner huset, giver masser af muligheder for at finde sol og læ udenfor.

Desuden får I også en matchende carport som blev opført i 2004 sammen med et meget brugbart anneks/gæstehus og den opvoksede have, som er en oplevelse for sig, giver en zenagtig ro så afslapning og nydelse er uundgåeligt.

Så hvis I søger en fredfyldt oase fra hverdagen, så bør I se dette charmerende hus i Tranehalsen.  
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218

Lignende boliger til salg