FÅ ALLE FORDELE VED ET NYT HUS

KVARTERET:Vil I bo roligt og tilbagetrukket for enden af en lukket vej og ud til grønne områder? Så er denne nyere villa perfekt til jeres fremtidsplaner. I kommer også til at bo i et trygt område med stisystemer til skole og pasningstilbud, mens Roskilde centrum nås efter ti minutter på cyklen. I kan handle ind til fods eller gå til sportstilbud, og så er der mange grønne oaser i området, hvor blandt andet arealerne ved søen er under udvikling.

EJENDOMMEN:Villaen på 180 kvm er opført i 2021 på en 796 kvm stor hjørnegrund, som er skærmet fint af med hæk og komposit-hegn. Der er tænkt i vedligeholdelsesfrie løsninger udendørs såvel som indenfor, hvor det praktiske og æstetikken ligeledes er prioriteret. På samme vis har man udarbejdet en genial grundplan med fokus på at undgå spildplads, hvilket har frembragt et lækkert køkken-alrum med loft til kip, akustikloft og plads til samvær. Selve køkkenet er fra HTH med bordplader i Leandia og Silestone, Blanco-vask og Quooker. Er det varmt, slår I de to terrassedøre, så hus og have smelter sammen. Der er flisegulv i køkken-alrummet, som via et fedt newyorker-dørparti leder jer ind i stuen med plankegulv. Hele huset har i øvrigt gulvvarme og centralstøvsuger. Endelig har I et forældresoveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse samt yderligere tre værelser og et badeværelse, der også har Grohe-armaturer. På den praktiske side er der viktualierum og bryggers i boligen.
Udendørs løber den sydvestvendte terrasse med opmærksomheden, og fortil har I en kvalitets carport fra Lyngsøe samt god plads, hvis I ønsker at tilføje et skur. Bemærk, at der er gjort klar til ladestanderen.
Dermed får I en plug & play bolig med utroligt mange højdepunkter og en god beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218