NYBYGGET EURODANVILLA MIDT I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Her kan I få nøglerne til en lækker nyopført villa i stille børnevenligt kvarter i den gamle del af byen. Skolevej er næsten blevet et nybyggerkvarter p.g.a. de mange ældre huse som er blevet skiftet ud. Så det er et attraktivt område I har kan flytte ind i. I får let adgang til grønne arealer, Svogerslev sø, Lynghøjsøerne, skole, institutioner, fritids- og idrætsaktiviteter, ligesom indkøb og offentlig transport er i gåafstand. En dejlig by tæt på Roskilde, hvor alle relevante faciliteter sikrer en nem hverdag for de fleste familier.

EJENDOMMEN:
Villaen er netop belevt afleveret fra Eurodan, og er 160 kvm. villa med overdækket terrasse og integreret carport samt udhus. Boligen er opført i kvalitetsmaterialer og byder et stort opholdsmiljø, der er centreret omkring køkken/alrum, som inviterer til samlingspunkt med stort vinduesparti og udgang til den sydvendte terrasse og have.
Køkkenet er tidsløst og elegant, med hvide fronter, masser af skuffer til nem opbevaring og en massiv træbordplade understreger et nordisk udtryk. Mod alrummet er der blevet plads til et par barstole, og som en perfekt lektielæsningsplads eller "gæsteparkering" mens maden laves.
I delvis åben forbindelse får I en god opholdsstue, med udgang til en dejlig overdækket terrasse i husets sydvestvendte hjørne.
Hjemmet er desuden indrettet med et dejlig forældreafsnit med soveværelse på 14 kvm., med adgang til eget brusebadeværelse hvor både møblement og toilet er væghængt for nemmere rengøring. Der er yderligere tre værelser, alle med vinduesparti fra gulv til loft. Endelig får I også endnu et brusebadeværelse udført i samme stil og kvalitet som forældrebadet samt et velindrettet bryggers med vaskefaciliteter, teknikskab, adgang til loft og udgang til haven.

Udenfor er der praktisk anlagt fliser hele vejen rundt om huset og mod vejen en dejligstor carport med spots i loftet og adgang til udhus. Huset er opført efter dagens normer, så både indretning og komfort er i højsædet. I får bl.a. gulvvarme, varmegenvinding og lavenergiruder. Sammen med vinduer i alu/træ, betontagsten og ståltagrender giver det lave driftsudgifter og minimal vedligeholdelse. Kombineret med den gode beliggenhed, gør det til en oplagt mulighed for jer, der søger en velbygget villa i stille omgivelser tæt på relevante tilbud i hverdagen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218