CHARMERENDE HERSKABSVILLA MIDT I ROSKILDE

KVARTERET:
Velkommen på denne historiske villavej centralt placeret midt i Roskilde, hvor bl.a. Lise Nørgaards barndomshjem findes, er I omgivet af smukke villaer fra en tid hvor patricier/herskabsvillaer var den fremherskende byggestil. Denne ejendom byder på en praktisk beliggenhed med gåafstand til skoler, institutioner, idræts- og kulturtilbud, dagligvareindkøb og det pulserende liv på gågaden med cafeer og specialbutikker m.m. Desuden er der let og hurtig adgang til både bybusser og motorveje, samt blot en kort gåtur til stationen, som ligger kun 750 meter fra hoveddøren.

Kvarteret er kendt for det gode naboskab med fælles facebookside og en frivillig beboerforening, som står for nyhedsbrev, grøn container til haveaffald og mulighed for lån af festtelte. Herudover afholdes der blandt andet fælles sommerfest og fastelavn i kvarteret.~

EJENDOMMEN:
Denne smukke herskabsvilla, opført i 1919, indfanger essensen af klassisk arkitektur og moderne bekvemmeligheder. Indenfor i boligen møder I høje stuklofter, plankegulve og stuer en suite, der skaber elegance og rummelighed. Boligen har en moderne indretning med separate stuer, et alrum og en åben forbindelse til det stilfulde Hanstholmkøkken. Fra køkkenet fører døre ud til den vestvendte terrasse, der åbner op til en charmerende lukket have med gamle træer og lækker terrasse i niveau med køkkenet, som binder inde- og udemiljøet sammen på fortrinlig vis.

Stueplanet byder også på et indbydende indgangsparti med god garderobeplads og adgang til et charmerende lille gæstetoilet. 1. sal byder jer på tre velproportionerede værelser og et nydeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Kælderen, med god loftshøjde, er omhyggeligt indrettet og byder på et stort badeværelse med gulvvarme, fritstående kar, bruseplads og vaskefaciliteter. De øvrige rum tilbyder fleksibilitet med mange anvendelsesmuligheder ud over opbevaringsplads.

Den dejlige vestvendte have skaber en oase og er ideel til både børn og voksne. Terrassen, der er tilgængelig direkte fra huset, binder udelivet sammen med boligen i sommerhalvåret og inviterer til afslappende stunder og sociale arrangementer. Ejendommen omfatter også en praktisk carport, der fuldender den overordnede funktionalitet.

Denne ejendom er en virkelig god kombination af historisk charme og moderne livsstil, og præsenterer en enestående mulighed for jer, der søger en rummelig og indbydende bolig i hjertet af Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218