GENNEMISTANDSAT VILLA CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
I bosætter jer centralt i Roskilde med gåafstand til eksempelvis stationen, RO's Torv og Hedegårdenes Skole. Indkøbsmuligheder og specialforretninger er der også et bredt og spændende udvalg af, hvad der gør hverdagen på denne adresse til en sand fornøjelse. Efter en kort cykeltur finder I Himmelev Skov, hvor løbeskoene eller hunden kan luftes.

EJENDOMMEN:
Velkommen til Hedegårdsvej 7, hvor I nu skal se en istandsat villa fra 1923 på 150 kvm med tilhørende 13 kvm kælder og en grund på 426 kvm. Der er kræset om detaljer og materialer i villaen, som er blevet sat løbende i stand fra 2018 og frem til 2023. Huset er derfor blevet optimeret med blandt andet nye kloakker i 2023, BWT-anlæg, udskiftning af alle vinduer og efterisolering.

Tidløs elegance og moderne komfort er karakteristisk på tværs af de tre etager, hvor det store opholdsrum i stueplan særligt skal fremhæves. Der er højt til loftet og et flot gulv, som skaber en herskabelig stemning omkring sofazonen og spiseafdelingen. Kokken får optimale betingelser i køkkenet med hvide fyldningsfronter, skakternet gulv og ovnen i ergonomisk højde. Resten af stueplanet udgøres af et badeværelse og et bryggers, der begge blev renoveret i 2019 samt et værelse med egen udgang til terrassen. På førstesalen finder I foruden to dejlige værelser endnu et badeværelse. De to værelser kan sagtens blive til tre, og hertil byder kælderen også ind med et disponibelt rum.

Udefra præsenterer villaen sig med nypudsede og nymalede facader fra 2023, der kan nydes fra en dejlig og ugeneret have, der ikke kræver det store vedligehold. Her står også et hyggeligt udhus, og brostenene blev lagt i 2023. Det er derfor ikke nogen overdrivelse at sige, at matriklen er gennemistandsat ude såvel som inde.

Alt i alt en gennemrenoveret og elegant villa centralt i Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Carsten Salomon

Salg & vurdering

carsten@hensrik.dk

70 208 218