NYSKABENDE ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER - DETTE ER VORES OPGRADEREDE PRØVEBOLIG

Kvarteret:
Hele området er gennemsyret af byplanlægning på en ny måde. Her kom byen før beboerne hvorfor handelslivet allerede er godt i gang i området som inspirerer til kreativitet og daglig livskvalitet for beboerne. Musicon er et stort mix af fællesskabssøgende beboere, kreative virksomheder, caféer, foreninger og kultur. Områdets p-hus er placeret lige om hjørnet fra disse boliger. Her er desuden kort afstand til mange indkøbs- og shopping muligheder, Roskilde Centrum og stationen.

Læs meget mere på: indfaldet.dk

Boligerne:
Dette gedigne byggeri byder på en række af forskellige boliger med hver deres kvaliteter. Her er 1-plansboliger i stueplan samt 2-plansboliger i højden. Alle med udsigt til velanlagte udearealer og alle med gode terrasser. De forskellige typer giver muligheder for 2-4 soverum. Der er desuden 2 badeværelser, gulvvarme, højt til loftet, lækre Svanekøkkener og generelt flotte materialevalg. Boligerne overdrages fuldt monteret med kvalitetshvidevarer og overdrages selvfølgelig til køber ved en professionel overdragelsesforretning med gennemgang af eventuelle fejl og mangler. (Bemærk, at de enkelte boliger er monteret med en anden model Svanekøkken end vist)

Til hver bolig kan tilknyttes en ret til p-plads i p-huset via en beboerlicens hos Roskilde Kommune.Desuden også et mindre udhus.

Alle plantegninger og priser kan ses på førnævnte hjemmeside. Alle boliger er indflytningsklar her i 2023."
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218