GENNEMRENOVERET VILLA I CENTRUM MED LUKSUSKÆLDER

KVARTERET:
I smørhullet af Roskilde, mellem Folkeparken og Byparken, finder I her jeres kommende hjem, der udfolder sig for enden af en lukket vej i centrum. I bliver en del af et særdeles attraktivt og børnevenligt kvarter med gåafstand til midtbyen og havneområdet. Her er gåafstand til flere af byens skoler samt dagtilbud, indkøb og kulturelle oplevelser.

EJENDOMMEN:
Med denne gennemførte villa går I hverken på kompromis med boligs kvaliteter eller beliggenheden. Murstensvillaen fra 1954 er placeret på en 700 kvm grund, hvor der inde venter 144 kvm i halvandet plan plus 76 kvm i kælderen. Grunden giver jer også en carport med et integreret udhus, cykelskur samt et isoleret, opvarmet anneks på hele 16 kvm og en smuk solrig have. Alt på denne ejendom er i top stand.

Der er ikke mange spor tilbage af oprindelsesåret takket være en gennemgribende istandsættelse. I perioden 2015-2017 er der blandt andet etableret en førstesal med gulvvarme overalt, så det matcher gulvvarmen i stueplan. I den forbindelse er der også skiftet tag og vinduer samt lavet kviste og fuger. Kælderen er ligeledes gennemrenoveret og føles derfor som en fuldt integreret del af boligarealet. I stueplan træder I over dørtrinnet og lader jer begejstre over det indbydende lysindfald og den dejlige atmosfære. Entréen fører forbi gæstetoilettet og videre til det stilrene HTH-køkken med hvide elementer og pæne bordplader. For enden af entreen finder I et godt værelse med kig til haven, mens etagen fuldendes af stuen, hvor de smukke trægulve kommer til deres ret. Stuen arrangeres med et spisebord og bløde møbler til de rolige stunder.

Bevæger I jer til førstesalen, møder I et brusebadeværelse og yderligere to værelser med loft til kip, gavlvinduer og franske altaner med udsigt til fjorden. De to værelser er meget rummelige og forberedt til, at de evt. kan opdeles, hvis I ønsker flere værelser.

Udforsker I dernæst kælderen, venter jer endnu et lækkert badeværelse med gulvvarme, et bryggers med udgang samt et garderobeafsnit og to lækre disponible rum.

Husets varmekilde er fjernvarme suppleret af 2 klimaanlæg, så man også kan afkøle huset efter behov.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218