220 ETAGEMETER I TOP STAND PÅ BEDSTE BELIGGENHED

KVARTERET
I smørhullet af Roskilde, mellem Folkeparken og Byparken, finder I jeres kommende hjem, der udfolder sig for enden af en lukket vej i centrum. I bliver en del af et særdeles attraktivt og børnevenligt kvarter med gåafstand til midtbyen og havneområdet. Derudover kommer hverdagen til at glide med nærhed til skole, dagtilbud, indkøb og kulturelle oplevelser.

EJENDOMMEN
Med nøglerne til denne gennemførte villa går I hverken på kompromis med bolig eller beliggenhed. Murstensvillaen fra 1954 er placeret på en 700 kvm grund, hvor der indenfor venter 144 kvm i halvandet plan og 76 kvm i kælderen. Grunden giver jer også en carport med et integreret udhus, cykelskur samt et isoleret, opvarmet anneks på hele 16 kvm og en smuk solrig have.

Der er ikke mange spor tilbage af oprindelsesåret takket være en gennemgribende istandsættelse. I perioden 2015-2017 er der blandt andet etableret en førstesal med gulvvarme overalt, så det matcher gulvvarmen i stueplan. I den forbindelse er der skiftet tag og vinduer samt lavet kviste og fuger. Kælderen er også gennemrenoveret og føles derfor som en indbygget del af boligarealet.

I stueplan træder I over dørtrinnet og lader jer begejstre over det indbydende lysindfald og den herlige atmosfære. Entréen fører forbi gæstetoilettet og videre til det stilrene HTH-køkken med hvide elementer og træbordplader. Ved siden af finder I et værelse, mens etagen fuldendes af stuen, hvor de smukke trægulve kommer til deres ret. Stuen arrangeres med et spisebord og bløde møbler til de rolige stunder. Bevæger I jer til førstesalen, møder I et brusebadeværelse og yderligere to værelser med loft til kip, gavlvinduer og franske altaner med udsigt. De to værelser er rummelige og forberedt til, at de kan opdeles, hvis I ønsker flere værelser. Udforsker I dernæst kælderen, venter jer endnu et lækkert badeværelse, et bryggers, et garderobeafsnit og to disponible rum.

Huset er monteret med miljøvenlig og billig fjernvarme.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741