POPULÆRT RÆKKEHUS MED SYDVEST-VENDT TERRASSE

KVARTERET:
Ejendommen er beliggende i lukket udstykning i hyggelige Gevninge, hvor landsbymiljøet fortsat består, men også har masser af tidssvarende tilbud for unge og gamle, nær ved både vand og skov. Fra boligen er der gåafstand til bibliotek, REMA1000, og offentlig transport, der kører til Roskilde på 20 minutter. Har man bil er man på Stændertorvet på cirka 15 minutter eller Rådhuspladsen på cirka 40 minutter.

EJENDOMMEN:
Attraktivt 1-plans rækkehus opført i 1974 og er beliggende på 221 kvm grund. Huset der står i en velholdt stand og ligger helt roligt med kort afstand til grønne områder, har et samlet boligareal på 70 kvm. Huset indeholder rummelig entré med plads til overtøj og sko. Nydeligt og lyst køkken med diverse hårde hvidevarer, samt et badeværelse med bruseplads og vaskesøjle.
Endvidere byder huset på to gode soveværelser med god plads til seng og klædeskab. Fra entréen er der indgang til en rummelig opholdsstue med dejligt lys og udsigt til det flisebelagte terrassemiljø og den hyggelige udestue.

Et utrolig velbeliggende og attraktivt rækkehus der henvender sig til alle målgrupper
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218