PÆN 3-VÆRLESES MED SYDVENDT LUKKET ALTAN

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Roskildevænget med kort afstand til det meste. I cykelafstand finder I bl.a. Roskilde station, gågaden, parkerne og Roskilde Domkirke.
I gåafstand finder I skole, daginstitution, bybus, mindre skovareal, Roskilde Ring og det kreative miljø på Musicon. Og skal i på motorvejen, er I køreklar på 2 minutter.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening med gode fælles faciliteter som vaske- og tørrerum, grønne arealer, legeplads samt hyggeligt gårdmiljø. Til lejligheden hører eget kælderrum og gode parkeringsmuligheder.

LEJLIGHEDEN:
Lys og indbydende lejlighed med lækker sydvendt og lukket altan, som kan åbnes helt op. Det giver en fantastisk anvendelig altan, som ikke bare nydes i sommermånederne. Lejligheden byder på 77 kvm. og er indrettet med en entre/fordelingsgang med parketgulve, som går igen i den lyse stue og værelserne. Fra stuen er der udgang til altanen og på grund af lejlighedens gavlplacering også et vestvendt vindue, som sikrer masser af lys i løbet af dagen. Begge værelser har indgang fra fordelingsgangen, hvilket gør lejligheden særdels delevenlig. Køkkenet er blevet moderniseret, så det fremstår mere tidssvarende med hvide fronter og en træbordplade, som er nem at vedligeholde i hverdagen. I køkkenet er installeret vaskemaskine samt mindre opvaskemaskine.

En lys og velbeliggende lejlighed som fremstår indflytningsklar.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218