Området:

Velkommen til dette idylliske sommerhus, beliggende i et fortryllende naturområde, hvor stilhed og s..." />

HELÅRSVENLIGT UDSIGTHUS PÅ DET ROLIGSTE STED


Området:

Velkommen til dette idylliske sommerhus, beliggende i et fortryllende naturområde, hvor stilhed og skønhed forenes. Omgivet af åbne marker og med fjorden malerisk hvælvet i horisonten, indbyder dette sted til ro og fordybelse.

Når morgendisen letter, åbenbares naturens magi, hvor vilde dyr strejfer gennem landskabet, og pulsen synker i takt med den fredfyldte atmosfære. Med en rummelig grund på 1.298 kvadratmeter er der rig mulighed for at nyde det udendørs liv, og blot en kort gåtur fører ned til den charmerende strand, hvor solnedgangen og bølgesus mødes.


Boligen:

Dette smukt indrettede moderne fritidshus byder på 113 kvadratmeter ren elegance, suppleret af en 28 kvadratmeter stor udestue, der forlænger fornøjelsen af naturens skiftende stemninger.

Indenfor mødes man af tre generøse soveværelser, hver med sin egen unikke atmosfære og udsigt til det omliggende landskab. De lækre opholdsrum, åbent forbundet mellem køkkenet og stuerne, skaber en indbydende ramme for både hygge og samvær. Et praktisk gæstetoilet og et luksuriøst badeværelse fuldender indtrykket af komfort og velvære.


Foruden hovedbygningen imponerer et anneks med et stort soverum samt praktiske rum og en garage, der tilføjer både funktionalitet og charme til ejendommen. Her er plads til hele familien og vennerne, og mulighederne for uforglemmelige oplevelser i dette paradis af et sommerhus er uendelige.

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218