VELHOLDT VILLA I CHARMERENDE KVARTER

KVARTERET:
På en fredelig og stille vej i Jyllinge står denne nydelige villa. I kommer her til at bo i et dejligt kvarter, der blandt andet udmærker sig ved de mange og meget gamle bøgetræer. De skaber en nærmest skovagtig fornemmelse, og på samme tid har I korte afstande til snart sagt alt, I kunne tænkes at få brug for i hverdagen. Det gælder for både skole, pasningstilbud, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, fritidstilbud, offentlig transport og meget mere, som altsammen er lige ved hånden. Natur og spændende kuperet terræn er også en del af de nære omgivelser, som lige netop denne beliggenhed nyder godt af.

EJENDOMMEN:
Villaen er fra 1976, og den har et samlet boligareal på 148 kvm i et plan. Den står på en veltilrettelagt grund på 792 kvm, og ude som inde præsenterer den sig med et indbydende, velholdt udtryk.

Facaden er udført i mørke sten med grønt træværk og røde vinduer. Som I træder inden døre, ankommer I til en velkomponeret bolig, der centrerer sig omkring det store opholdsrum i den sydvendte del af huset. I gavlen mod syd er der indsat store vinduer, hvorved solens stråler fylder rummet og understreger den gode, indbydende stemning. Køkkenet er udført i en god kvalitet og toppes af bordplader i granit.

I tillæg til opholdsrummet er hjemmet indrettet med tre værelser. De nås alle sammen fra fordelingsgangen ved entréen, hvor I endvidere også finder et badeværelse og et bryggers. Endnu et badeværelse nås fra det oplagte forældresoveværelse.

Ude tilgodeses I af en solrig have, og da der er flere terrasser, kan I altid finde en plads, der passer til dagens vejr. Grunden er anlagt i en fin stil, men ikke desto mindre er den overkommelig at passe.

Alt i alt en velholdt villa, i et spændende kvarter som bryder med opfattelsen af traditionelle parcelhusveje.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218