VELDISPONERET ENDERÆKKEHUS MED UDSIGT TIL GRØNT OMRÅDE

KVARTERET:
Veldisponeret rækkehus beliggende i hjertet af Trekroner. Området er utroligt børnevenligt med blandt andet gode legepladser, institutioner og en efterspurgt folkeskole samt en Rudolf Steiner skole. For de unge er der kort afstand til Himmelev Gymnasium, Roskilde Universitet og mange lokale idrætstilbud. Endvidere har området skønne grønne rekreative fællesarealer, indkøbscenter med dagligvarebutikker, apotek, flere caféer mm. Trekroner er virkelig en bydel i rivende udvikling, der har tiltrukket mange i alle aldersgrupper og i dag fremstår med masser af tilbud med nem adgang til skov, Roskilde fjord og byens centrum, motorvejen og med Trekroner Station er man kun godt 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård.

EJENDOMMEN:
Boligen er opført i 2006 i to fulde plan og rummer et samlet boligareal på 114 kvm. I stueplanet bydes man indenfor i en entré med indbygget skabsplads og adgang til et gæstetoilet med vaskefaciliteter. Køkken/alrum/stue flyder sammen men kan nemt opdeles med nogle enkelte møbler, så rummet kan tilpasses individuelle ønsker. Boligen har højt til loftet og stuen har vinduespartier fra gulv til loft og direkte adgang til en sydvestvendt have, så der er masser af sol på terrassen og lys i stuen. Da det er en gavlbolig, har netop dette hus et panoramavindue med en dejlig ugsigt til grønt fællesområde og en lille sø. Under trappen til 1. sal, er der smart indrettet rummeligt depotrum.

1. salen er indrettet med repos og tre gode værelser med trægulve samt et badeværelse med brus. Her er mulighed for at nedlægge et værelse, og i stedet få en ekstra stue med fin udsigt til naturen, som I finder lige udenfor døren ved denne placering.

En effektivt indrettet bolig, i attraktivt og børnevenligt område nær alle faciliteter med optimal beliggenhed i udstykningen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218