SKØN GAMMEL EJENDOM MED GOD PLADS MIDT I ROSKILDE

KVARTERET:
Centralt i Roskilde finder I denne skønne ældre villa på Vestergade 5A. Det er en rolig villavej med minimal trafik og i kort afstand til både byens mange fordele, vandet og flot natur. Nærliggende faciliteter inkluderer nemlig Absalons Skole, Børnehuset Skrænten og gode indkøbsmuligheder samt Roskilde Fjord, Byparken og Roskilde Domkirke, der alle er i gåafstand, hvilket giver bekvem adgang til hyggelige gåture og kulturelle oplevelser.

EJENDOMMEN:
Den lysegrå villa står pænt ved vejen med sit røde tegltag og den farverige beplantning langs facaden. Huset byder på en gennemtænkt planløsning, som strækker sig over 162 kvm i den ældre bygning fra 1877. Det er et velindrettet hjem, der står på den 552 kvm grund.

Dette hus har en rummelig opbygning med to stuer, som fordeler sig på hver sin etage. Der er gulvvarme under fliserne i hjemmet, hvilket blandt andet gør sig gældende i det åbne køkken-alrum i stueetagen, som inviterer til mange hyggelige stunder. Stueplanet byder også på to værelser, et af hjemmets to badeværelser samt et praktisk bryggers. Overetagen er velindrettet med smukke, synlige bjælker og matchende trægulve, og dertil kommer et godt lysindfald takket være Velux-vinduerne. Soveværelset på denne etage har en dejlig karnap, der skaber en behagelig atmosfære i rummet. Det andet badeværelse ligger også heroppe.

I haven får I en sydvendt terrasse, hvor I har mulighed for at finde læ under nogle af træerne på grunden. Ovenpå carporten er der en tagterrasse, som giver jer mulighed for at nyde solen hele dagen og slappe af i skønne omgivelser.

Det er altså et komfortabelt hjem med mange fine detaljer, der venter jer på Vestergade 5A.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Carsten Salomon

Salg & vurdering

carsten@hensrik.dk

70 208 218