ATTRAKTIV OG VELBELIGGENDE VILLA I GEVNINGE

KVARTERET:
Denne skønne villa befinder sig for enden af en lukket vej i en nyere udstykning af Gevninge. Området er roligt og børnevenligt, og der er cykelsti til Trællerupskolen, som I når ca. ti minutter. Integreret daginstitution og indkøb kan I nemt gå til. I bosætter jer i hjertet af skøn natur med både Herslev Strand, Nationalpark Skjoldungernes Land og Lindenborgskovene inden for kort afstand. Endelig har I få minutter til motorvejen, og et kvarter i bil bringer jer til Roskilde centrum.

EJENDOMMEN:
Med en skøn beliggenhed står denne villa på 155 kvm i ét plan med gulvvarme overalt. Boligen fra 2007 er placeret på en 773 kvm stor grund og fremstår klassisk med rød murstensfacade, hvide vinduesrammer og sort tag. Der er også en integreret dobbeltcarport med 40 kvm opbevaring ovenover.

Det åbne opholdsmiljø udgøres af køkken-alrummet og stuen. Her bliver det ingen sag at være sammen på tværs af aktiviteter i hverdagen, og takket være lysindfald og loft til kip oplever I en herlig rumfornemmelse. Køkkenet er tidløst og klassisk med hvide elementer og massive træbordplader samt en afsætningsplads med stenplade. Der er god plads til at være fælles om madlavningen, og nærved arrangeres et langbord til hverdagens familiemiddage. Den dejlige stue indrettes med sofamøblerne, hvor I samles om en spændende film eller sjove brætspil. Videre har I fire regulære værelser samt to badeværelser, hvoraf det ene har et hjørnekar. Afslutningsvis er der et praktisk bryggers.

Terrasserne vender helt perfekt, nemlig mod sydvest og sydøst, så I kan nyde weekendbrunch, frokost og grillmiddag under åben himmel. I bliver også glade for det hyggelige anneks, hvor de sene sommeraftener i gode venners selskab har fine betingelser.

En dejlig villa med en skøn beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218