RUMMELIGT RÆKKEHUS MED STOR VESTVENDT HAVE

KVARTERET:
Velkommen til denne sjældent udbudte bolig, der byder på en virkelig central beliggenhed lige overfor svømmehallen i Roskilde. Området oser af bekvemmeligheder med gåafstand til bl.a. skole, institution, Ro's Torv og stationen. Med en bybus lige udenfor døren og nem adgang til motorvejen, bliver jeres dagligdag nemmere og tidsspilde undgås.

EJENDOMMEN:
Boligen strækker sig over imponerende 166 kvadratmeter og er smukt placeret på en rummelig grund på 587 kvadratmeter. Stueplanet, som udgør 124 kvadratmeter, byder på en kæmpe vestvendt stue med højt til loftet og store vinduespartier, der fylder rummet med naturligt lys. Stuen er så rummelig, at den nemt kan opdeles efter ønske.

Derudover finder I to charmerende værelser, et ældre køkken med lyse fronter, et badeværelse med hvide klinker og stor bruseniche, samt et kæmpe bryggers/grovkøkken med egen indgang og to disponible rum, som i dag er indrettet som værksted og opbevaringsrum.

1. sal byder på en ekstra stue og yderligere et værelse, der giver ekstra fleksibilitet. Boligen, selvom den er i ældre stand, giver jer en unik mulighed for at sætte dit eget præg og forvandle den til jeres drømmebolig med en central beliggenhed.

Den rolige vestvendte have tilbyder et fredfyldt fristed, mens den høje beliggenhed giver jer en god udsigt over Roskilde by. Dette er en sjældent udbudt bolig med overraskende meget plads, der virkelig kan noget særligt. Tag chancen for at erhverve jer en bolig, der skiller sig ud, og skab jeres eget drømmehjem centralt i Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218