OPRINDELIG RETROVILLA PÅ LUKKET VEJ

KVARTERET:
Beliggende kun en kort cykeltur fra midtbyen i Roskilde. Der er oplyst stisystem til skole og børnehave som begge er et reelt stenkast fra huset. Samtidig bor I dejligt tæt på et mindre grønt skovområde og Asterscenteret med bl.a. indkøb og spisemulighed ligger i gåafstand. København kan nås på under 30 min. i bil eller med tog fra Roskilde station, som kun er 1 km. væk. Kvarteret er præget af børnevenlige omgivelser og lukkede veje.

EJENDOMMEN:
Her er en sjælden mulighed for at erhverve en nærmest oprindelig Johan Christensen villa fra 1969. Huset er ikke tilbygget og planløsningen er ikke ændret. De 150 kvm. bolig har dog fået tilføjet en udestue, men det ændrer ikke ved at det er en klassiker I her kan flytte ind i.

Boligen er gennemført med praktik for øje, med en stor stue, med vinduesparti mod vest og udsyn til haven. I forlængelse heraf har I via et skydeparti adgang til spisestuen, med udgang til udestuen. Ved siden af spisestuen finder I det relativt store køkken, hvor der i dag også er spiseplads. I kan overveje at åbne køkkenet mod spisestuen, hvilket vil være et enkelt indgreb som gør boligen mere tidssvarende, uden at ændre på ideen bag de ca. 20.000 huse som firmaet har opført. Målet var en praktisk bolig for børnefamilien, gerne placeret nær grønne omgivelser og daglige fornødenheder.

Husets store bryggers har egen indgang placeret dør om dør med indgangspartiet som er en stor entre der via den klassiske pistolgang giver adgang til hele fire værelser og to badeværelser. Tre af værelserne har egen udgang til haven og begge badeværelser fremstår oprindeligt. I får et med badekar og et med bruseplads.

Boligen har masser af indbyggede skabe og mulighed for at indrette et femte værelse grundet den store stue. Her kan I få en rummelig retrovilla, med gennemtænkte praktiske løsninger til hverdagen, tæt på det meste og til rimelige penge.

Til boligen følger en garage med plads til både bil og hobbyværksted. Haven trænger til en oprydning, men er korrekt placeret mod sydvest og med god plads til både børneleg og grillaftener på terrassen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218