NYDELIG ETPLANSVILLA I ROLIGT KVARTER

KVARTERET:Denne fine villa i Store Valby ligger godt på en lukket vej uden trafikstøj, og inden for cirka ti minutter på cyklen møder I skole, indkøb, dagtilbud og sportshal. På få minutter kan I spadsere til Moseager Sø og gå ture i de rekreative områder. Der er også en legeplads nærved. I modsatte retning møder I også et skønt naturområde ud til kysten ved Roskilde Fjord.

EJENDOMMEN:Villaen fra 1975 præsenterer sig med gul murstensfacade, hvide vinduesrammer og sort tag med solceller. I ét plan fordeler den 156 kvm, og hertil kommer en dobbelt garage i samme stil som huset. Hele herligheden er placeret på en 850 kvm stor grund.

Opholdsmiljøet udgøres af køkkenet i forbindelse med stuen. Køkkenet er opsat med fine fronter og granitbordplader, og der kan arrangeres en spisekrog. Den rummelige stue har en skøn atmosfære takket være de store vinduespartier og loft til kip i den bagerste del, som giver jer over fire meter til tops. Her indrettes et langbord og en sofaafdeling ved den stemningsgivende brændeovn. Videre har I fire regulære værelser, hvoraf de to er udført med faste skabe. På badeværelset er der et badekar og en bruseniche, og tilstødende ligger gæstetoilettet. Endelig bliver I glade for bryggerset med egen indgang og plads til vaskefaciliteter.

Fra stuen slår I dørene op til den sydvestvendte terrasse. Her er der plads til havesættet og grillen, og videre udfolder haven sig med et væld af bede og flot beplantning. Udeområdet er desuden helt lukket og ugeneret.

Alt i alt et dejligt hjem på en børnevenlig beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218