VELHOLDT VILLA I ATTRAKTIVT OMRÅDE I VINDINGE

KVARTERET:
I bosætter jer i et skønt villakvarter i Vindinge, og vejen er tilmed lukket og derfor aldeles børnevenlig. Boligen ligger højt, og dermed får I en skøn, ugeneret grund. Prikken over i'et er, at I kun får naboer til to sider, mens der er et grønt område med træer og buske til de øvrige sider. I finder indkøbsmuligheder, skole, flere daginstitutioner og idrætsfaciliteter inden for en radius af ca. en kilometer, hvilket gør hverdagen nem og bekvem for både store og små.

EJENDOMMEN:
Den nydelige villa fra 1973 i et plan præsenterer sig flot med hvide, kløvede synopalsten og den er placeret på en skøn grund, der breder sig over 823 kvm. Inde venter en funktionel planløsning fordelt på 170 kvm, som er utrolig ideel til en familie. I kan eksempelvis glæde jer til at indrette jer i den lyse og indbydende dagligstue med originalt parketgulv i egetræ. Her ses en stemningsfuld pejs i samme sten som facaden, mens I i særdeleshed vil bemærke det fantastiske lysindfald, som strømmer ind gennem de brede vinduespartier ud mod haven. Køkkenet ligger ved siden af stuen og fremstår funktionelt med køkkenø og hvide elementer. Under teglstenene er der desuden gulvvarme. Huset råder over fire gode værelser, som alle kan tilgås via fordelingsgangen. Det er også her begge moderniserede badeværelser med brus samt bryggerset er placeret.
Sommeren kommer I til at nyde i den hyggelige og velplejede have. Fra stuen kan I gå ud på den sydvendte fliseterrasse, der er delvist overdækket. Solen holder jer med selskab de fleste af dagens timer, og på græsplænen kan børnene boltre sig. På grunden står ydemere en dobbelt carport med tilhørende redskabsskur.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218