Få kr. 100.000 i tilskud til varmepumpe og spar kr. 30.600 årligt!

KARAKTERFULD VILLA MED 281 ETAGEMETER OG VELANLAGT HAVE

KVARTERET:
Ømgårdsvej 5 ligger midt i landsbyen Øm, hvor både busstoppested og daginstitutionen Lærkereden er i gåafstand fra adressen. Et par kilometer fra hjemmet kommer I til Lejre, og her finder I blandt andet Allerslev Skole, idrætsfaciliteter, bibliotek og indkøbsmuligheder. Knap fem kilometer fra hjemmet når I til Holbækmotorvejen, hvilket gør adressen god til pendleren, ligesom I er en ganske kort køretur fra Roskilde.

EJENDOMMEN:
Det er en særegen gulstensvilla med fladt tag og et sjælfuldt udtryk, der ligger på denne adresse. Huset, som er fra 1966, er enormt velholdt og rummer 281 etagemeter, hvor 140 kvm af dem er en pæn og brugbar kælder. Det store hus står på en 708 kvm grund, hvor der er et fantastisk og solrigt haveanlæg.

Hjemmets køkken ligger separat, og gennem en dobbeltdør ledes I ind til den rummelige stue, som er indrettet med fine gulve, trælofter, store vinduespartier og udgang til haven. En brændeovn tilføjer desuden til den hyggelige stemning i rummet. Stueetagen rummer også to værelser og et badeværelse med badekar. Kælderen består af seks disponible rum, et badeværelse med indgang til en sauna samt et bryggers med vaskefaciliteter. Fælles for hele hjemmet er, at der er masser af indbygget skabsplads på begge etager.

Haven er virkelig flot med masser af farverig og velvoksende beplantning, som giver liv på grunden. Her er der nogle dejlige terrassemiljøer, som ligger hævet ved huset, hvilket giver en privat fornemmelse. Derudover er der en garagebygning ud til vejen.

Her får I et ejendommeligt hus med masser af personlighed og veludnyttet plads.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218