220 etagemeter midt i Gadstrup til børnefamilien

KVARTERET:
Denne villa ligger centralt i Gadstrup, og alt i byen er inden for gåafstand. Du finder skolen, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter blot en kort tur væk. Haven er solrig og velplejet og strækker sig over 642 kvadratmeter. Området omkring Gadstrup byder desuden på dejlig natur, der indbyder til friske gåture og rekreative aktiviteter.
BOLIGEN:
Villaen er en rummelig og velholdt familiebolig på 220 kvadratmeter fordelt på to etager. Der er tre soveværelser og en praktisk garage i kælderen. Boligen byder desuden på et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og en udestue, der tilføjer ekstra plads og lys til hjemmet. Udestuen vender mod vest, hvilket giver mulighed for at nyde aftensolen og den smukke udsigt over haven.
Fra det åbne køkken-alrum og stuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, der inviterer til udendørs hygge og afslapning. Kælderen er en kæmpe gevinst for børnene, da der her er masser af plads til aktiv leg og ophold og hygge med vennerne.
Denne villa er det ideelle hjem for familier, der ønsker masser af plads, komfort og bekvemmelighed midt i Gadstrup, samtidig med at de har alt inden for rækkevidde og nem adgang til naturen i området
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Carsten Salomon

Salg & vurdering

carsten@hensrik.dk

70 208 218