FLOT VILLA MED LUFT TIL VAND PUMPE & SKØN HAVE


KVARTERET:
I området omkring Baunehøj 2 i Osted vil I hurtigt opdage den familievenlige og trygge atmosfære. Her ligger Osted Skole og Børnehus inden for gåafstand fra adressen, og det samme gælder indkøbsmuligheder og det lokale bibliotek. Den nærliggende betagende natur inviterer desuden til hyggelige udflugter og skovture med familie og venner.

EJENDOMMEN:
Dette meget velholdte etplanshus tager godt imod jer på de 150 kvm, som er opført i 1977 på en 1.079 kvm grund. Her får I et pænt hjem med en god med utraditionel planløsning og gode materialevalg. Nylige opgraderinger inkluderer derudover udskiftning af terrassedøre og vinduer i 2022 samt tilføjelsen af en energieffektiv luft-til-vand-varmepumpe samme år - sidstnævnte bidrage til meget lave driftsomkostninger i ejendommen.
 
Når I først træder ind i hjemmet, kommer I til et af husets tre værelser, et gæstetoilet samt en rar stue med et stort vinduesparti og udgang til terrassen. Fra entréen er der videre adgang til hjemmets centrum, som består af det dejlige køkken-alrum, hvor det stilrene kvalitetskøkken er med Miele hvidevarer, og hvor morgenkaffen nemt klares hver dag med den indbyggede kaffemaskine. Hertil et hemmeligt rum, som man kan gemme en masse i.

Fra køkken-alrummet kommer I til et bryggers på den ene side og en lille fordelingsgang, som leder jer til to værelser, på den anden. Det er også her, at I finder husets badeværelse, som er med bruseniche og badmoduler i varme træfarver.

Ejendommen byder på en indbydende indkørsel med en anlagt forhave, carport og et stort praktisk udhus med flere rum til opbevaring af jeres ejendele. Bag huset åbenbarer sig en indbydende og velanlagt lukket have med en charmerende flisebelagt terrasse, forskellige blomsterbede og idyllisk beplantning.

Den velholdte bolig byder således på en rar indretning med gode materialevalg samt en god beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218