Åbent hus uden tilmelding

03 marts kl. 12:25 - 12:45

RENOVERET 3-VÆRELSES LEJLIGHED I EJBOPARKEN

KVARTERET:
Ejboparken er beliggende i gå- samt cykelafstand til Roskilde centrum. Ikke langt fra lejligheden finder du op til flere gode indkøbsmuligheder samt Roskilde station. Herudover nemme transportmuligheder, hvad enten det er via det offentlige med busstoppested få minutters gang hertil, eller det er tilkørslen på motorvejsnettet mod København.

EJENDOMMEN:
Ejboparken er en velfungerende ejerforening, hvor der de seneste år er sket meget fornyelse, hvor de seneste projekter bød på fornyelse af opgange med nye hoveddøre samt nye og udvidede altaner. Her er gode fællesarealer og nemme parkeringsforhold. Til lejligheden hører desuden privat kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Denne 3 værelses lejlighed er beliggende på 1. sal og byder på 78 kvm. Lejligheden har gennemgået en gennemgribende renovering, med nyere køkken, badeværelse, el, gulv, samt ordnet alle vægge.

Fra lejlighedens entre har I adgang til samtlige rum. På højre side har I først det rummelige soveværelse og efterfølgende mindre værelse. For enden har I det nydelige og tidløse køkken, som har både opvaskemaskine og vaskemaskine integreret. Ved siden af finder I badeværelset, som fremstår flot og moderne med grå fliser, hvidt møblement, indmuret hylde i bruseniche, samt væghængt toilet. Til sidst har i den lyse stue, i forbindelse med den store lukkede altan, hvor det er værd at bemærke de hvidpudsede vægge.

En lys og moderne lejlighed, lige til at flytte ind i!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218