IMPONERENDE UDSIGTSLEJLIGHED I ROSKILDES FARVERIGE MUSICON

Kvarteret:
Hele området er gennemsyret af byplanlægning på en ny måde. Her kom byen før beboerne hvorfor handelslivet allerede er godt i gang i området som inspirerer til kreativitet og daglig livskvalitet for beboerne. Musicon er et stort mix af fællesskabssøgende beboere, kreative virksomheder, caféer, foreninger og kultur. Områdets p-hus er placeret lige om hjørnet fra disse boliger. Her er desuden kort afstand til mange indkøbs- og shopping muligheder, Roskilde Centrum og stationen.

Læs meget mere på: indfaldet.dk

Boligen:
Dette er den højst beliggende lejlighed i bebyggelsen, hvilket er resulteret i en meget fin udsigt over området. Denne bolig har desuden loft til kip med ovenlys, 3 soverum, hele 2 lækre badeværesler, stort køkkenalrum samt 2 altaner, hvoraf den ene og sydvendte endnu ikke er monteret. Alle elementer i boligen er fra Svane køkkener, der er selvfølgelig gulvvarme med zonestyring i alle rum samt elevator fra gadeplan til 3.salen.

Til hver bolig kan tilknyttes en ret til p-plads i p-huset via en beboerlicens hos Roskilde Kommune. Desuden også et mindre udhus.

Alle plantegninger og priser kan ses på førnævnte hjemmeside. Alle boliger er indflytningsklare i 2023.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218