STOR LANDVILLA MED POTENTIALE

KVARTERET:
Kvarteret omkring Skovholmvej 6 er landligt beliggende nær Osted, hvor alle bekvemmeligheder er inden for rækkevidde. Fra dagligvareindkøb til skoler, institutioner og et væld af fritids- og idrætsfaciliteter - alt er lige i nærheden.

EJENDOMMEN:
Velkommen til Skovholmvej 6 - din mulighed for at skabe jeres eget landlige paradis midt i naturen! Denne charmerende landvilla på 201 kvm byder på en fantastisk grund på 1068 kvm og masser af potentiale til at blive jeres drømmehjem.

Ejendommen selv har en autentisk charme med sine ældre detaljer og behov for en kærlig hånd. I stueplan byder boligen på et hyggeligt køkken/alrum med klinkebelagt gulv og en ældre brændeovn, perfekt til både hverdagslivet og festlige lejligheder. Her er plads til at skabe jeres drømmekøkken og samtidig bevare den landlige stemning.

Planløsningen er fleksibel med mulighed for at bruge de tre stuer/værelser efter behov. Et 80'er retrobrusebadeværelse får I også på dette niveau, med tidsløse hvide klinker. Fyrrum/bryggerset fuldender stueplanets praktiske faciliteter.

På første sal mødes I af loft til kip og en stor stue samt to værelser, men med god mulighed for anden indretning.

Værd at nævne er sort ståltag fra 2008 og at de fleste vinduer er udstyret med energiruder.

Udenfor vil I finde en dejlig have med flere solrige kroge, perfekte til afslapning og udendørs aktiviteter. Et stort, ældre udhus tilbyder plads til jeres fritidsinteresser og hobbies, mens en dobbelt carport ved indkørslen sikrer praktisk parkering.

Alt i alt byder Skovholmvej 6 på en unik boligoplevelse med masser af plads og potentiale til at skabe jeres eget personlige præg. Tag skridtet og gør denne bolig til jeres eget landlige fristed!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218