Ny pris

HÅNDVÆRKERTILBUD - 194 ETAGEMETER

KVARTERET:
På en af de populære planetveje i udbygget villakvarter, er her muligheden for at bosætte sig tæt på alle faciliteter i Jyllinge. Det gælder for både skole, pasningstilbud, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, fritidstilbud, offentlig transport og meget mere, som alt sammen er under 1 km. fra hoveddøren. Det samme kælder fjorden og lystbådehavnen, som giver mulighed for dejlige gåture eller aktivitet på vandet.

EJENDOMMEN:
Villaen er en tidstypisk valle fra 1973 på 147 kvm. med fuld kælder. Så der er små 300 etagemeter at boltre jer på. Det er ingen hemmelighed at boligen er et regulært håndværkertilbud, som trænger til en opdatering og lidt mere end bare maling og rengøring. Til gengæld får I rammerne, så I selv kan skabe jeres drømmebolig. Boligen er indrettet med stor entre med videre adgang til to stuer: først en hyggelig pejsestue med murede partier og udgang til terrasse og have, og videre en opholdstue ligeledes med vinduesparti og udgang mod syd. Pejsestuen kunne være en oplagt spisestue til gæstemiddage grundet placeringen ved siden af køkkenet, som er oprindeligt og de ca. 18 kvm. giver rigelig plads til at indrette spiseplads til hverdagen.

Stueplanet byder også på et stort oprindeligt badeværelse som matcher byggetiden i farver, materialer og indretning med to håndvaske, bidet og både kar- og brusebad. Endelig får I også 3 værelser, hvoraf det ene er en sammenlægning af to mindre værelser, hvilket nemt kan genetableres.

Kælderplanet er med god loftshøjde og er indrettet med stort vaskerum samt 3 meget store disponible rum, som fremstår helt rå med betongulve og ubeklædte vægge.

Selvom der skal gøres en indsats for at bringe boligen op til dagens standarder, har I den fordel, at I ikke betaler for andres valg og løsninger. Dette er jeres lærred, hvor I kan male jeres drømmehus med masser af plads.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218