RENOVERET VILLA TÆT PÅ HAVNEN

KVARTERET:
Blot 300 meter fra Roskilde Fjord kan I overtage en renoveret villa, som har en virkelig dejlig beliggenhed med alle byens højdepunkter nærved. I har blandt andet havnen og Byparken i jeres nærområde. Til fods nås byens butikker, caféer og fristende spisesteder. Pendleren cykler til Roskilde Station eller finder motorvejen på kort tid, og endelig er der omtrent ti minutters gang til folkeskole, privatskole, international skole og gymnasium.

EJENDOMMEN:
Huset fra 1927 på 157 kvm har desuden en kælder på 83 kvm, mens grunden omfatter 801 kvm. I 2016 gennemgik boligen en større renovering, hvor der blev lagt tegltag, isoleret loft, skiftet vinduer og fornyet gulve og vægge. Også begge badeværelser og gæstetoilettet blev sammen med varme- og strømføring moderniseret. Derudover er køkkenet og boligens fjernvarmeunit fra 2019. Der er installeret ladestik til elbil og fibernet.

Den funktionelle grundplan omfatter et køkken og tre stuer en suite med stuk, hvoraf to er knyttet sammen med to skønne terrasser, som bliver solrige forlængelser af opholdsmiljøerne gennem de varme måneder. Etagen har også gæstetoilet, mens der på første sal er et alrum med adgang til en tagterrasse med udsigt til vandet, et værelse med eget badeværelse samt et ekstra værelse og endnu et badeværelse. Og oveni i alt dette, får I også en fin og meget anvendelig kælder med bl.a. bryggers/vaskerum.

I kan nyde morgensolen på en hyggelig terrasse eller slå jer ned på den store, vestvendte terrasse mod Strandengen og fjorden. I den hyggelige baghave er der desuden højbede og et drivhus, hvor I kan dyrke grønne fristelser.

Alt i alt en bolig, som både ligger godt, og som også tilbyder utroligt fine rammer, plads og muligheder.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218