SOMMER

Når din bolig er til salg om sommeren

Har du din bolig til salg i sommerperioden, skal du huske at gøre udearealerne så attraktive som muligt. Alt omkring din bolig er sprunget ud og nu er det nemmere end tidligere på året, at fornemme hvordan det vil blive at sidde på terrassen og nyde aftensol, grill og gode venner.

Har du stor have med masser af plads og forskellige terrasser eller blot en altan, så er det virkelig under åben himmel, du skal bruge dine kræfter, for at få belyst mulighederne i netop din bolig.

Den danske sommer kan jo være lunefuld, men alle har stadig i erindring, at der stadig findes sommerdage og det er den drøm, som du skal fremkalde.

 

Gode råd til udendørsarealet.

 

Indkørsel

Hvad kunne springe i øjnene på folk, som ankommer til din bolig første gang?
Ryd indkørslen for ting, som enten har en anden plads, eller skal på genbrugsstationen. Sørg for at der er fjernet ukrudt mellem fliserne, så mulige køber bedst kan fornemme, hvordan det vil være at komme hjem.

 

Ryd op i udhuse og andre småbygninger

For at købere kan se muligheder frem for begrænsninger i de bygninger, som ligger på grunden, er det vigtigt at de fremstår så rummelige og overskuelige som muligt. Gør dig derfor umage med at rydde op og sorter det ud, som ikke har en funktion i pågældende bygning.

Har du et drivhus er det ikke et krav at der er spækket med tomatplanter og det helt store automatiserede vandingsanlæg. Indret drivhuset med få og overskuelige elementer. Er der ikke overskud til at passe planter ind over sommeren, så indret med en hyggekrog og et par enkelte andre elementer. Så kan mulige købere selv se de muligheder i bygningerne.

 

 

Livet på terrassen

Terrassen eller altanen er husets ekstra rum om sommeren. Du skal som det første fjerne alt, som ikke hører til uderummet. Ryd op og fjern ukrudt mellem fliserne.

Herefter er det ud med havemøblerne, havehynder, tæpper, grill, parasol, hængekøje m.v. Indret sådan som du synes uderummet bliver pænest med det du har til rådighed. Det er skal gerne hænge sammen med, hvordan du har indrettet dig indenfor i boligen.

Indret gerne med nogle hyggelige potter med blomster, som er nemme at holde og kan stå hele sommeren.

 

Sommerhaven

I haven er det vigtigt at du kommer ind i en god rytme med at få slået græsset ind over sommeren.
Der er ikke noget smukkere end en grøn plæne. Det giver en god fornemmelse af vedligehold - også til resten af tingene i og omkring boligen.

Klip hækken pænt gerne inden d. 23/6 og igen i sensommeren. 

Gode råd til indendørsarealet.

 

Mal træværk, som trænger til opfriskning

En nymalet bolig, ser ‘friskere’ ud og appellerer positivt til nye ejere.
Hvis du endda maler i en lysere nuance, vil rummene rundt i boligen naturligt virker større.
Også det udvendige træværk (vinduer, udhæng, hegn m.m.) kan du med fordel gå over med en pensel.

 

Puds vinduer - og lad solen komme ind

Nypudsede vinduer lukker lyset bedre ind, giver bedre udsyn, udsigt og får hjemmet til at virke større og mere velholdt.

 

Hold ryddeligt

Det er især vigtigt at der er rent og ryddeligt indenfor, det giver et bedre overblik og et overordnet indtryk over hvordan boligen ser ud.

 

Træk sommeren ind

Sommerblomster i vaser giver et frisk pust til din bolig især mens haven er i fri flor.
Blomster indenfor giver farver og duft til hjemmet, som har indflydelse - om vi vil det eller ej på helhedsindtrykket.

Det behøver ikke være mere end et bundt blomster fra dine bede i en flot vase!

 

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til os hvis du har spørgsmål til netop den periode du har din bolig til salg.