ETPLANSVILLA 1733 METER FRA STÆNDERTORVET

KVARTERET:
I kan glæde jer til en rolig beliggenhed i et lukket, børnevenligt villakvarter, som på bedste vis forener hverdagens gøremål. I finder indkøb, daginstitution, og sportshal inden for halvanden kilometer, ligesom der er gåafstand til diverse erhvervsskoler. På cykel når I hurtig centrum, mens grønne områder som Roskilde Ring sætter tempoet ned med gåture i de nærliggende omgivelser. Der er heller ikke langt til den pulserende bydel, Musicon, som har fokus på kunst, kultur og kreativitet. Endelig får I nem adgang til bybus, togstationen og motorvejen.

EJENDOMMEN:
Denne velindrettede vinkelvilla fra 1963 byder velkommen til et hjem på 153 kvadratmeter, beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser. Med en sydvestvendt terrasse og have er dette stedet, hvor udemiljøet fremover kan nydes og hvor I kan skabe dejlige stunder i sommerhalvåret.

Taget, udskiftet i 2020, og flere nyere vinduer tilføjer en moderniseret klimaskærm til villaen, mens den ellers bevarer sin oprindelige charme og åbner dørene for utallige muligheder for personligt præg. Indenfor finder I en imponerende stue, udvidet med fletparket i en passende tilbygning. Dette store rum er opdelt i to stuer, som danner kernen af hjemmet, et sted for samvær og hygge og plads til både aktivitet eller ro og fordybelse.

Villaen rummer i alt 3 værelser, et badeværelse samt et separat toilet, der nemt kan sammenlægges efter jeres behov. Køkkenet er med spiseplads, men byder også på muligheden for at åbne op mod stuen, hvilket skaber et åbent og tidssvarende miljø i hverdagen.
Endelig får I et stort bryggers med egen indgang, som et praktisk element til hverdagen og fuldender den velafbalancerede planløsning.

Denne villa er ikke bare et hjem; det er en ramme for livet, hvor fortiden møder fremtiden, og hvor I har mulighed for at forme jeres egne unikke historie. I kan skabe jeres eget drømmehjem, med let og hurtig adgang til bymidten.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218