VELHOLDT VILLA FOR ENDEN AF BLIND VEJ

KVARTERET:
Placeringen er meget børnevenlig på en lukket vej midt i Vor Frue - 1.250 meter fra byskiltet til Roskilde. Her finder I bus, daginstitution og sportsfaciliteter inden for 800 meter, ligesom I kan glæde jer over det trygge stisystem. Området byder også på Himmelsøen og grønne områder, der inviterer til hyggelige gåture. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens Roskilde centrum er få minutters kørsel væk og via sikker cykelvej er der adgang til Østervangsskolen.

EJENDOMMEN:
Velkommen til denne charmerende bolig, som er opført i 1974 og byder på 137 kvadratmeter velholdt og indbydende atmosfære på en 702 kvadratmeter grund med en solrig velholdt have. Haven kan også nydes fra den store udestue, som har adgang fra husets rummelige vinkelstue. Denne kombination af indendørs og udendørs opholdsområder skaber en behagelig atmosfære, perfekt til afslapning og sociale sammenkomster. Gulvene prydes af pæne fletparketgulve, der tilføjer elegance til boligen, og med vinduespartier mod både syd og vest er der mulighed for et dejligt gennemlyst rum. Her er plads til både sofaafsnit og spisebordsområde.

Køkkenet er udstyret med lyse fronter og har oplagt mulighed for at åbne op ind til stuen, hvilket skaber en åben og social atmosfære. Boligen rummer desuden tre værelser, hvoraf det ene er lidt større, har skabsvæg og er oplagt som forældresoveværelse. Det lyse badeværelse er med brus og ved den rummelige entre finder I også et relativt stort gæstetoilet. Endelig får I også et bryggers med egen indgang, adgang til loftet og god plads til vaskefaciliteter og tørreplads.
I tilgift følger et isoleret og opvarmet udhus, der virkelig er en bonus og giver fleksible anvendelsesmuligheder, f.eks. som gæstehus, træningsrum, hjemmebiograf, værksted eller hjemmekontor.

Alt i alt præsenterer denne bolig sig som en velplejet oase med en god kombination af komfort, charme og praktik i hverdagen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218