NYBYGGET KVALITETS VILLA I OSTED

KVARTERET:
I bosætter jer i et nyetableret villakvarter i udkanten af Osted, hvor der er utroligt fredeligt, naturskønt og børnevenligt. Med bopæl i Osted, nær det historiske landskab ved Lejre, kan I fordybe jer i naturen på et øjeblik. Begiv jer eksempelvis ad Skjoldungestien, forbi de flotte, arkitekttegnede shelters ved Lavringe Å, og kom helt tæt på de mest betydningsfulde udflugtsmål i Nationalpark Skjoldungernes Land. Udover naboskabet med naturen får I gåafstand til samtlige af byens bekvemmeligheder i Osted, og I vil især værdsætte nærheden til både Osted Skole og Osted Friskole, ligesom byen byder på gode pasningstilbud og idrætsfaciliteter.

EJENDOMMEN:
Her er tale om en særdeles velgjort etplansvilla fra 2022, som er spækket med lys og lækre løsninger. Ejendommens 168 kvm er optimeret til fulde, og ligeledes er den udstyret med blandt andet varmepumpe, ventilationsanlæg, gulvvarme og blødgøringsanlæg.

Køkken-alrummet og dagligstuen er forenet og udgør således et sammenhængende opholdsrum, hvor sollyset strømmer ind ad vældige vinduespartier, og loftet strækker sig over tre meter til kip. Køkkenet er et eksklusivt eksemplar fra HTH, og den markante ø med vinkøleskab og bardisk indbyder til fælles madlavning. Der er også et viktualierum tilknyttet, og læg så mærke til kaffebaren og den hyggelige alkove. I køkken-alrummet er der også to dobbeltdøre ud til haven og den sydvendte terrasse.

Dernæst byder boligen på fire værelser og to badeværelser, der er indrettet i særskilte sektioner til børn og voksne. Som forældre kan I se frem til et skønt soveværelse med walk-through-closet og eget badeværelse, mens børnene kan finde sig til rette i modsatte ende, hvor de har husets øvrige badeværelse til rådighed. Der er også et bryggers med egen indgang fra carporten.

Endelig er haven velanlagt, så alt i alt er der skønne timer i vente her.

Mulighed for hurtig overtagelse!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218