NY PRIS ! CHARMERENDE BYHUS MED FANTASTISK GÅRDHAVE

KVARTERET:
Boligen er beliggende helt optimalt midt i byen med 80 meter til gågaden, i et lille stille brostensbelagt stræde uden bilkørsel. Her går I til alt hvad byen tilbyder: parker, cafeer, specialbutikker og dagligvarehandel. Hvis det er en tur på havnen som frister, så kan 5 minutter på cyklen bringe jer midt i det indbydende og aktive miljø ved fjorden. Selv stationen ligger i gåafstand, så I kan helt undvære bilen i hverdagen.

BOLIGEN:
I får her en dejlig bolig, opført som dobbelthus i 1988, med en fantastisk vestvendt gårdhave på husets bagside. Alle forsyninger og forsikringer er opdelt, så boligen fremstår som en selvstændig enhed.

Indretningen er med fokus på stuen, som har store vinduespartier og udgang til gårdhaven, der giver gode muligheder for at nyde sol og absolut ro midt i byen, hvilket er meget unikt i Roskilde.

Boligen er indrettet med indgangsparti med trappeløb til 1. sal og adgang til lyst køkken med spiseplads. Herfra giver dobbeltdøre adgang til den rummelige og stue, hvor de lyse plankegulve fortsætter. Ved entreen finder I også huset badeværelse, udført med hvide klinker fra gulv til loft og en mindre bruseniche.

Førstesalen er oprindeligt indrettet med to værelser, hvoraf det ene har udgang til lille altan mod haven. I dag er indretningen ændret, så reposen er lukket af, så der nu er 3 reelle værelser.

En sjælden mulighed for at få et nyere byhus, med lave ejerudgifter, opført i kvalitetsmaterialer på helt fantastisk beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218