VELHOLDT VILLA MED NATURSKØN UDSIGT

KVARTERET:Denne villa ligger idyllisk med udsigt over en åben mark med en lille mose og skov i baggrunden, og faktisk kan I gå direkte fra baghaven og stå midt i naturen efter bare 100 meter. Beliggenheden i Vindinge blot fem minutters kørsel fra Roskilde og cirka samme tidsramme til motorvejen mod København giver børnefamilien alle fordele, da I bor nær indkøb, skole, børnehave, SFO og idrætshal. Byen er desuden meget aktiv med motionscenter, MTB-ruter, løbeklub og andre fællesskaber, mens nærheden til Hedeland også lokker jer til at bruge timevis i det fri. Bemærk også, at den nye cykelsti til Trekroner Station starter omkring 150 meter fra villaen.

EJENDOMMEN:
Boligen på 148 kvm er opført i 1990 på en 716 kvm stor grund med udsigt til smukke solnedgange over markerne fra huset. I perioden 2021-2024 er der skiftet de fleste vinduer og døre til 3-lags i boligen. Derudover står Vordingborg-køkkenet fra 2013 skarpt med blandt andet to ovne, Quooker og automatiske spots. Det kan også fremhæves, at der er Genvex og brændeovn i det velholdte hjem.

Grundplanen tilbyder ligeledes alle fordele med et lækkert køkken-alrum med dobbelt dør til terrassen og den lyse stue, hvor karnappen bringer jer helt tæt på havens idyl, mens solstrålerne kan strømme ind. Dermed får I et skønt spot til formiddagskaffen. Ligeledes er der en børneafdeling med to værelser og et stort badeværelse overfor forældre-soveværelset, mens der er endnu et soveværelse og badeværelse i den anden ende af huset.


Garagen med værksted er på samme vis attraktiv, og haven fremstår også utrolig fin med lamper og eludtag flere steder samt en overdækket terrasse. Der hersker også en dejlig stemning i haven med flotte anlagte bede, samt rhododendron, der gør forhaven til en af de absolut flotteste, og endelig er placeringen ud mod naturen og det skønne fællesareal med legeplads mm. noget helt særligt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218