Åbent hus uden tilmelding

26 maj kl. 13:00 - 13:20

VELDISPONERET ETPLANSVILLA I ROSKILDE

KVARTERET:
I bosætter jer i et fremragende kvarter i Roskilde, når I rykker til Svanevej 38. Her har I de smukke omgivelser i Himmelev Skov mod nord, mens der i østlig retning er adgang til uddannelsessteder og store arbejdspladser i Trekroner. Mod vest står Roskildes bymidte klar til at underholde med kulturliv, sportsfaciliteter, butikker og spisesteder. Endelig kan I gå eller cykle til daginstitution, skole og indkøb.


EJENDOMMEN:Jeres kommende hjem er en villa fra 1962, hvis 163 kvm er udført i ét velindrettet plan. Boligen ligger på en 891 kvm solrig grund, for hoveddelen vender nemlig mod nord. Udearealet er hyggeligt med krinkelkroge og varieret beplantning som selskab til terrasserne, hvoraf den ene er delvist overdækket. Det frodige udtryk kan I vælge at trimme til, eller I kan holde det som en livlig have.

Inden døre skal I starte med at se de to store, sammenhængende stuer. Det let forskudte plan skaber dynamik i indretningen, og samlet set er der masser af plads til indretningen. I den bagerste stue bemærker I det brede glasparti med skydedøre, der næsten giver den karakter af en udestue. Fra den anden stue er der få skridt til det klassiske køkken, og der er endda åbning i væggen mellem de to rum. Køkkenet har adgang til bryggerset, og endelig råder I over intet mindre end fem værelser og to badeværelser. Boligen er med andre ord helt ideel til den store familie.

Kort sagt en velindrettet villa, der ligger i et rigtig godt område.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218