NYBYGGET ET-PLANS RÆKKEHUS FRA EFTERÅRET 2022!

I landbrugslotteriets gamle kontorejendom er der blevet indrettet fire moderne rækkehuse i tre fulde plan. I forlængelse af de fire rækkehuse er dette skønne etplans rækkehus opført.

Beliggenhed: Meget centralt med cykelafstand til Ros Torv, Roskilde Station og Roskilde bymidte med hyggelige caféer og butikker. Desuden tæt på parkerne i Roskilde og det hyggelige havnemiljø. I nærmiljøet findes inden for kort afstand både supermarked og tankstation til dagligdagens småindkøb.

Ejendommen: Charmerende pudset rækkehus opført i 2023. Rækkehuset er velindrettet og rummer 88 kvm boligareal i et plan. Entreen er flot flisebelagt med fliser fra Jura Grau Blau og har plads til fod- og overtøjet. Fra entreen går du ind i det store køkkenalrum som ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er fra TVIS og i mørkbøjset eg med god skabs- og bordplads. Stuen har god plads til både et spise- og et sofaarrangement og der er direkte udgang til den skønne vestvendte træterrasse, som omkredser to sider af ejendommen. Rummeligt soveværelse med skabsvæg samt et ekstra værelse med skabe. Sidst men ikke mindst rummer boligen et skønt badeværelse, som ligeledes er med fliser fra Jura Grau Blau, separat bruseniche, væghængt toilet og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Hele boligen har gulvvarme, flotte Timbermann egetræsparket plankegulve, filt på væggene, Genvexsanlæg og eget fjernvarmeanlæg.

Til rækkehuset hører udhus samt to parkeringspladser.

En ideel bolig til dig som ønsker en nem og overkommelig bolig.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Brian Hensrik

Indehaver Ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@hensrik.dk

70 208 218