Stor skøn ejendom centralt i gåafstand til Roskilde

KVARTERET:
Bosætter I jer på Vindingevej 12, bliver I en del af et hyggeligt og børnevenligt kvarter, med kort afstand til både byen og hverdagens mange gøremål. I vil få nærmest alt, I skal bruge inden for gåafstand, herunder skole, dagligvareindkøb og daginstitution. RO's Torv er ligeledes cirka seks minutters gang væk, og I kan også være ved Roskilde Station ganske hurtigt.
EJENDOMMEN:
Selve huset rummer 172 kvm fordelt på et stueplan og en første sal samt en kælder på yderligere 80 kvm. Huset ligger på en grund, der måler 735 kvadratmeter. Boligen er oprindeligt opført i 1928 og er løbende vedligeholdt og istandsat, ligesom alle ydervægge er efterisoleret. Den præsenterer sig flot ud til vejen med sin rødstensfacade, halvvalmede tegltag og hvide sprossevinduer.
Stueetagen bliver hurtigt hele familiens samlingspunkt, og etagen desuden er nyligt istandsat med blandt andet et HTH-køkken fra 2024 samt gulvvarme, udskiftede gulve og et gæstetoilet. Mellem køkken-alrummet og stuen er der et åbent forløb, så I får fornemmelsen af at være i ét stort opholdsmiljø, hvor børn og voksne kan være sammen om alt fra fælles madlavning i køkkenet til hygge i den bløde sofa. Værelsesafdelingen er placeret på første sal og består af fire lyse værelser samt et badeværelse. Værelserne har hver især fine størrelser, og fra det ene får I også direkte adgang til en altan.
Kælderen har tre disponible rum, der kan indrettes til mange forskellige formål samt et badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Haven er velholdt og prydet med to smukke kirsebærtræer, et æbletræ, et pæretræ samt stauder, der passer til boligens stil og charme.
Der er også flere terrassearealer, og til ejendommen hører desuden et stort værksted med masser af albuerum.
Alt i alt en fantastisk bolig med plads til hele familien med en fantastisk beliggenhed i Roskilde.