EKSTRAORDINÆR BELIGGENHED MED UDSIGT OVER MARKER

KVARTERET:
Her er en børnevenlig, rolig og ekstraordinær beliggenhed med udsigt over marker mod vest og beliggende op mod et lille skovområde mod nord, føler man naturen tæt på sig, samtidig med at man kun er en kort cykeltur fra alle relevante faciliteter i Roskilde by. Stationen er også kun 3 km væk, hvilket gør transport nemt tilgængeligt.

EJENDOMMEN:
Denne charmerende villa på 169 kvadratmeter byder på en opdateret boligoplevelse i fantastiske i unikke omgivelser for et parcelhuskvarter. Her har en ny varmepumpe fra 2023 med luft-til-vand varmesystem samt energiruder sikret et lavt energiforbrug med en karakter C. Dette gør det ikke kun miljøvenligt, men også økonomisk fordelagtigt.

Inde i huset bydes man velkommen af en familievenlig atmosfære med 4 gode værelser og en god planløsning. Den lækre stue har loft til kip og store vinduespartier mod terrassen og markerne, hvilket giver et fantastisk lysindfald og en forbindelse til naturen udenfor. Den væghængte brændeovn tilføjer hygge og charme til rummet. Videre mod alrummet finder i den anden del af stuen, som er med udgang til en overdækket terrasse. En beskyttet lille solplet, hvor der altid vil være læ.

Via dobbeltdøre er der adgang til spisestue/alrum og køkkenet, som har god arbejdsplads og adgang til det praktiske bryggers med egen indgang. Her er god plads til at ankomme i hverdagen og er med teknikskab og vaskefaciliteter. Ved den oprindelige entre finder i et badeværelse og separat gæstetoilet. Badeværelset er opdateret, elegant med tidsløse materialevalg i lyse farver.

Udendørs følger en carport og et meget anvendeligt udhus, som er isoleret og har klinker på gulvet, hvilket giver jer ekstra opbevaringsplads og mulighed for forskellige aktiviteter.

Endelig bekræftes husets gode indtryk af en imponerende tilstandsrapport. Det bedste ved denne ejendom er dog beliggenheden, som er perfekt til børnefamilien med mange værelser og god plads, og dem der nyder udsigt og værdsætter privatliv, uden at være isoleret fra hverdagens faciliteter.

Alt i alt er dette en virkelig dejlig ejendom, der har noget ekstraordinært at byde på.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218